Med myRENZbox får du säker förvaring av bagage och andra värdesaker samt en flexibel lösning. För hotellgästen innebär det snabb och enkel åtkomst till sin resväska. För hotellteamet ger det mer tid över till annan service.

En som är medveten om fördelarna med myRENZbox är Scandic Spectrum – ett av Danmarks största hotell. I källaren, vid Kalvebod Brygge i Köpenhamn, finns nu en modern och effektiv lösning för bagageförvaring med boxar i olika storlekar. Gästerna kan därmed lämna in sitt bagage i säkert förvar och istället till exempel besöka hotellets wellnessområde eller delta i en konferens.

På RENZ har vi många års erfarenhet av systemintegration. Inte minst mot marknadens ledande passersystem, men också mot olika ERP-lösningar. Vi formger helt enligt ditt hotells grafiska önskemål och integrerar med ditt ERP-system. Dessutom kan vi utrusta våra lösningar med till exempel betalterminal, kvittoskrivare och streckkodsläsare.

Vill du veta mer om möjligheterna med RENZ? Kontakta oss så berättar vi gärna mer.