Byggplatser

Få säkra leveranser av material och verktyg till byggarbetsplatsen.

myRENZbox – mobil paketboxanläggning till byggarbetsplatser

Stora eller små leveranser – myRENZbox-paketanläggning kan hantera alla storlekar och former – även mobilt – med säker förvaring. Hos RENZ kan du skräddarsy den lösning som uppfyller dina krav för hantering av leverans, förvaring och sändning på din byggarbetsplats – eftersom myRENZbox kan integreras i befintliga ERP-system och åtkomstkontrollsystem. Kravet på förvaring av stora byggmaterial växer ständigt och gränserna för vad som kan lagras förflyttas konstant. Hur tekniken kan integreras i produkter och förfinas i befintliga processer utvecklas nästan dagligen. Mottagande och sändande av byggmaterial, uthyrning av utrustning eller intern logistik, leverans av kritiska delar eller ämnen som behöver repareras eller underhållas är bra exempel.

Vårt sortimentet är mångsidigt och kan anpassas för att uppfylla dina specifika krav – oavsett vilka projekt det handlar om.

Renz mobilt anlæg

myRENZbox pallösning

myRENZbox Click & Collect pallsystem kan integreras i det egna ERP-systemet. Visuellt är paketpostanläggningen anpassningsbar. Anläggningen kan beställas i över 200 special-RAL-färger och det är möjligt att foliera anläggningen om man till exempel vill ha en logotyp eller ett visuellt budskap. 

Oavsett design kompromissar vi aldrig med kvaliteten eller säkerheten utan alla lösningar, som produceras i EU av europeiskt stål, håller hög standard även vid flitig användning.

Skräddarsy din myRENZbox

Renz pakkeboks

PAKETPOSTANLÄGGNING

När man handlar online bör det vara enkelt att få sitt paket – och de flesta vill inte behöva åka till ett paketutlämningsställe för att hämta sina paket. myRENZbox paketpostanläggning löser problemet och gör det bekvämt och smidigt att handla online.

Renz pakkeboks

PAKETFÖRVARING

RENZ har lösningen oavsett om paketanläggningen ska användas för sändningar eller för hämtning och utlämning av varor. Kontaktlöst, bekvämt och enkelt.

Renz service og montering

RENZ Service oCH montering

RENZ erbjuder professionell montering av ditt system. Monteringen utförs av utbildade och certifierade installatörer för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av din nya smarta anläggning, dess många funktioner, och för att undvika skador under monteringen.

myRENZbox BETALINGSTERMINAL

myRENZbox BETALNINGSTERMINAL

Det går att integrera en betalkortläsare i myRENZbox paketboxanläggning för betalning av varor eller tjänster.

myRENZbox KVITTERINGSPRINTER

myRENZbox kvittoskrivare

Flera olika system kan integreras.

myRENXbox SCANNER

myRENXbox STRECKKODSLÄSARE

Streckkodsläsaren fungerar som ett alternativ till PIN-koder.