Hotell

myRENZbox Click & Collect-systemet som bagageförvaring ger flexibilitet för alla. Både för hotellgästen som själv kan gå ner och hämta sin resväska utan väntetid, och för hotellteamet som får mer tid att erbjuda service på andra sätt.

myRENZbox – flexibel bagagehantering

Med myRENZbox får du en säker förvaring av bagage och andra värdesaker.

Våra lösningar har många fördelar:

  • Enkel förvaring av bagage för gäster

  • Enkel förvaring av värdesaker för konferensdeltagare
  • Säker förvaring
  • Ingen kö
  • Åtkomst 24/7
  • Betala med kreditkort
  • Boxstorlekar från S till 3XL
myRENZbox hotel

Scandic Spectrum

Scandic Spectrum, som är ett av Danmarks största hotell, ligger vid Kalvebod Brygge i Köpenhamn. I källaren i den imponerande byggnaden har man installerat en RENZ-bagageanläggning med boxar i olika storlekar, som kan rymma besökarnas ägodelar när de antingen ska utforska staden, besöka hotellets wellnessområde eller delta i konferenser.

Resultatet är en effektiv och modern lösning för bagageförvaring som harmoniserar med både gästernas krav på praktisk service och hotellets önskan om avancerad teknologi.

INTEGRATION MED myRENZbox

myRENZbox Click & Collect bagagesystem kan formges helt enligt hotellets önskemål och integreras i det egna ERP-systemet samt utrustas med betalterminal, kvittoskrivare och streckkodsläsare om det är önskvärt.

Visuellt är bagageanläggningen också anpassningsbar så att den kan anpassas till hotellets designguide och färger. Men oavsett design kompromissar RENZ aldrig med kvaliteten eller säkerheten. Våra lösningar håller hög standard även vid flitig användning.

Många möjligheter med myRENZbox

Renz pakkeboks

PALLFÖRVARING

I myRENZbox kan man även förvara hela pallar. Pallplatserna kan integreras i en befintlig anläggning och säkras med en rullport. Härifrån kan pallarna endast hämtas ut eller lämnas in efter korrekt autentisering.

Renz pakkeboks

PAKETFÖRVARING

RENZ har lösningen oavsett om paketanläggningen ska användas för sändningar eller för hämtning och utlämning av varor. Kontaktlöst, bekvämt och enkelt.

Renz service og montering

RENZ Service oCH montering

RENZ erbjuder professionell montering som utförs av utbildade och certifierade installatörer. Det säkerställer att du får ut mesta möjliga av din nya smarta anläggning, dess många funktioner. Och undviker skador under monteringen.