Flerfamiljshus

Renz har ett omfattande och flexibelt utbud av både mekaniska och elektroniska fastighetsboxlösningar. Oavsett om det finns mycket eller lite utrymme för fastighetsboxarna, eller om de ska placeras utomhus eller inomhus.

myRENZbox – intelligent elektroniska fastighetsbox

Oavsett vilken typ av fastighetsbox du söker har vi smarta och smidiga lösningar – från fastighetsboxar med elektroniska lås och digitala namnskyltar till nyckelbaserade lösningar för hantering av post och mindre paket i eller utanför fastigheten.

Många föredrar elektroniska fastighetsboxar eller paketskåp på grund av de uppenbara fördelarna. Hyregäster kan till exempel använda samma nyckelbricka för både huvudentrén och den elektroniska fastighetsboxen.

myRENZbox e-Line är kompatibel med SALTO, APTUS, iLOQ, dormakaba, RUKO, ARX och andra tillträdeskontrollsystem som använder MIFARE eller DESFire-teknologi. Systemet styrs via vår portal och via pekskärmen. Det samarbetar sömlöst med befintliga passersystem till bostaden och för digitala trapphustavlor, och kan hanteras från både dator och mobiltelefon. Om en hyresgäst förlorar sin nyckelbricka kan en ny enkelt omkodas, vilket sparar tid och pengar för fastighetsägaren eftersom behovet av en låssmed undviks.

De digitala namnskyltarna är lätta att underhålla, eftersom utbyte av hyresgästens namn sker i ett online system, vilket eliminerar behovet av Dymo-klistermärken. Tack vare enhetliga namnskyltar skapas harmoni och tydlighet.

 • Kan monteras både inomhus och utomhus på vägg, murad för att spara plats eller monteras frittstående på stativ.
 • Kan levereras i över 200 special-RAL-färger.
 • Producerat i EU av europeiskt stål.
125 ungdomsboliger får elektronisk postkasseanlæg fra RENZ

myRENZbox e-Line med paketbox

myRENZbox e-Line kan kombineras med paketskåp. Ett paketskåp i en trappuppgång har flera fördelar som kan göra livet lättare för hyresgäster och hyresvärd:

1. Säker och organiserad mottagning av paket: Paketskåp ger en säker och organiserad lösning för mottagning av paket. hyresgäster behöver inte oroa sig för att deras paket blir stulna eller försvinner, eftersom de förvaras säkert i paketskåpet.

2. Hyresgästernas Hyresgästernas: Invånarna kan hämta sina paket när det passar dem bäst, utan att behöva vänta på en paketbud eller åka till paketutlämningsstället. Detta ökar bekvämligheten och sparar tid för invånarna.

3. Integration med andra system: RENZ paketskåp kan integreras med marknadens olika passersystem, vilket gör det möjligt för hyresgästen att öppna paketskåpet med sin nyckelbricka eller via en digital accesskod. Detta ökar säkerheten och kontrollen över åtkomsten till paketskåpen.

4. Minskad belastning på fastighetsägaren: Fastighetsägaren kan spara tid och resurser genom att inte behöva organisera eller förvara paket för invånarna. Ett automatiserat paketskåp kräver mindre administrativ insats och minskar behovet av manuell hantering av paket.

5. Undvik överfulla postutrymmen: Med ett paketskåp undviks överfulla postutrymmen eftersom paket placeras direkt i individuella fack. Detta skapar en mer ordnad och organiserad trappuppgång.

Sammanfattningsvis gör ett paketskåp i en trappuppgång livet mer bekvämt, organiserat och säkert för invånarna samtidigt som det minskar belastningen på fastighetsägaren.

myRENZbox – RETROFIT – en plug & play-lösning

Retrofit är den perfekta lösningen för utbyggnad av ett befintligt postboxsystem, oavsett om det nuvarande systemet är mekaniskt eller elektroniskt.

Ett enkelt sätt att införa ett paketsystem i trapphuset – till stor fördel för hyresgästen, som slipper de många resorna till kiosken, paketbutiken eller stormarknaden.

 • Med paketutrymmen som matchar ert befintliga postboxsystem.
 • Välj mellan tre modeller – 7, 8 eller den stora med 11 paketutrymmen.
 • Administreras via vår portal.
 • Levereras färdigmonterad och monteras direkt på väggen och ansluts till el och internet – då är den klar att användas.
 • Retrofit kan endast monteras på väggen, både inomhus och utomhus.
 • Kompatibelt med SALTO, APTUS, iLOQ, RUKO, dormakaba och ARX med flera.

myRENZbox för hämtning av paket i RENZ-systemet

Renz postkasser Basic Slim

NYHET från RENZ – Basic Slim

En ny postlag har antagits!

För att möta de nya åtgärderna lanserar vi två helt nya postboxsystem, Renz 501 Basic Slim och Renz 502 Basic Slim. Dessa nya varianter är smalare och mindre än vanligt, vilket möjliggör att ännu fler postboxar kan samlas på mindre plats. Det innebär att en sektion nu kan innehålla 10 postboxar istället för bara 7 i höjd.

Denna lösning är optimal, särskilt för fritidsområden där systemet behöver rymma många individuella postboxar på en mindre yta.

 • Kan monteras både inomhus och utomhus på vägg, murad för att spara plats eller frittstående på ställning.
 • Kan levereras i över 200 special-RAL-färger.
 • Producerat i EU av europeiskt stål.

RENZ mekaniska fastighetsboxsystem

Mekaniska fastighetsboxar för flerfamiljshus är en traditionell och pålitlig lösning för att ta emot post och brev i bostadshus. Vi erbjuder fastighetsboxsystem i många olika storlekar och designer, som kan anpassas efter behov och önskemål. Alla våra produkter är tillverkade av europeiskt stål.

 • Kan monteras både inomhus och utomhus på vägg, murad för att spara plats eller frittstående på stativ.
 • Kan levereras i över 200 special-RAL-färger.
 • Producerat i EU av europeiskt stål.

Många möjligheter och lösningar med RENZ postboxsystem

Renz postkasser

ÖVER 200 RAL-FÄRGER

Genom att själv välja den önskade RAL-färgen kan man skräddarsy postboxsystemet så att det passar exakt med arkitektoniska preferenser och byggnaden som helhet. Möjligheterna med RAL-färganpassning är nästan oändliga.

Renz postkasser

INBYGGDA FASTIGHETSBOXAR

Inbyggda fastighetsboxsystem kan integreras direkt i byggnadsstrukturen, vilket skapar en enhetlig och estetiskt tilltalande design. Inbyggda fastighetsboxar möjliggör en mer diskret installation, vilket skapar en minimalistisk stil.

Renz postkasser

SMÅ TRAPPHUS

Om utrymmet är trångt i trapphuset är en fristående smal modell det rätta valet. Vi har lösningar som tar upp minimalt med utrymme i djupet och väggmonterade modeller som är enkla och snabba att montera.