Pallförvaring

myRENZbox pallförvaring kan förvara hela pallar.

myRENZbox – pallförvaring till plattskrävande enheter

Om man behöver leverera extremt stora eller tunga varor och vill lagra dem på en specifik plats, ger det individuellt utformade myRENZbox-systemet möjlighet att integrera boxar med specialstorlekar – inklusive en pallförvaring som kan rymma hela pallar. Lösningen är idealisk för förvaring av byggmaterial eller mycket stora paket.

Plallplatserna kan integreras i en befintlig anläggning och säkras med en rullport. Härifrån kan pallarna endast tas ut eller hämtas efter korrekt autentisering.

Palleløsning fra Renz

myRENZbox pallsystem

myRENZbox Click & Collect pallsystem kan integreras i det egna ERP-systemet. Visuellt är paketpostanläggningen anpassningsbar. Anläggningen kan beställas i över 200 special-RAL-färger och det är möjligt att foliera anläggningen om man till exempel vill ha logotyp eller ett visuellt budskap.

Oavsett designen kompromissar RENZ aldrig med kvaliteten eller säkerheten. Våra produkter produceras i EU av europeiskt stål och håller hög standard även vid flitig användning.

Skräddarsy din myRENZbox

Renz RAL

ÖVER 200 RAL-FÄRGER

Genom att själv välja den önskade RAL-färgen kan man skräddarsy sitt RENZ-system så att det passar exakt med arkitektoniska preferenser och byggnaden som helhet. Möjligheterna med RAL-färganpassning är nästan oändliga.

Renz pakkeboks

paketboxar

RENZ har lösningen oavsett om paketanläggningen ska användas för sändningar eller för hämtning och utlämning av varor. Kontaktlöst, bekvämt och enkelt.

Renz service og montering

RENZ Service och montering

Vi erbjuder professionell montering som utförs av utbildade och certifierade installatörer. Det säkerställer att du får ut mesta möjliga av din nya smarta anläggning, dess många funktioner. Och du undviker skador under monteringen.

myRENZbox BETALINGSTERMINAL

myRENZbox BETALNINGSTERMINAL

Det går att integrera en betalkortläsare i myRENZbox paketboxanläggning för betalning av varor eller tjänster.

myRENZbox KVITTERINGSPRINTER

myRENZbox kvittoskrivare

Flera olika system kan integreras.

myRENXbox SCANNER

myRENXbox STRECKKODSLÄSARE

Streckkodsläsaren fungerar som ett alternativ till PIN-koder.