Montering & service

Renz erbjuder professionell installation och service av dina produkt från Renz genom samarbetspartners. Kontakta oss för mer information.

Montering och service

Vi erbjuder professionell installation utförd av utbildade och certifierade installatörer. Det säkerställer att du får ut det mesta av ditt nya smarta system, dess många funktioner och dessutom undviker skador vid installationen.

Efter installation och driftsättning visar vi hur din lösning fungerar och erbjuder även utbildning i användningen av internetportalerna Landlord.myrenz.com och www.myrenz.com, där utbildning för den enskilda portalen är beroende av storleken på din anläggning. Dessa internetportaler är våra kontrollsystem mellan anläggningen, administratörer och användare. Här kan administratören bland annat enkelt ändra boendenamn på den elektroniska displayen.

Våra lösningar gör din vardag enkel och effektiv – och svåra arbetsuppgifter enkla.

renz sevicefolk

Vi finns för dig

På RENZ lämnar vi ingen bakom oss. Vi är alltid redo att ge professionell vägledning och ge den bästa servicen. Detta gäller både före, under och efter köpet av din nya RENZ-lösning.

Med en produkt från oss är du garanterad en modern, effektiv och elegant anläggning som bara skapar de bästa alternativen och innovativa lösningar för dig och dina kunder.

Ja, jag vill veta mer!

​Behöver du hjälp med installation och/eller montering? Vi ser fram emot att höra från dig.