Campus

myRENZbox är den perfekta lösningen för hantering av paketleveranser på Campus. På ett typisk campus kan hanteringen av paketleveranser nästan utvecklas till heltidsarbete för en anställd, vilket i sig utgör betydande kostnader.

myRENZbox – smart paketleveranslösning för studentboende och campus

myRENZbox paketboxar för studentboenden är en helautomatiserad, skalbar lösning för pakethantering. På bästa sätt säkrar den att paketleverans och sändning sker säkert och effektivt. Eleverna kan även använda myRENZbox för att snabbt och säkert byta böcker med mera med varandra.

Det är ingen hemlighet att just de internetvana studenterna är en av de grupper som handlar mest online. Därför är det inte heller överraskande att stora mängder webbordrar, som ska levereras till landets studentboenden varje dag, ställer höjda krav på utlämningsplatsernas hantering av tonvis av försändelser.

På ett normalt studentboende kan hanteringen av paket nästan vara ett heltidsjobb för en medarbetare, vilket i sig är en betydande kostnad.

Renz anlæg kollegier

myRENZbox post- och paketboxar

Några campus väljer också RENZ elektroniska fastighetsboxar e-Line, så att studenterna kan undvika många olika nycklar till exempel för trapphuset, fastighetsboxen, tvättstugan och huvudentrén.

I stället använder de samma nyckelbricka eller sin mobil. Vardagen bör vara enkel och överskådlig, och unga människor strävar medvetet efter moderna campus där moderna digitala lösningar erbjuds.

Många möjligheter med myRENZbox

Renz pakkeboks

PALLFÖRVARING

I myRENZbox kan man även förvara hela pallar. Pallplatserna kan integreras i en befintlig anläggning och säkras med en rullport. Härifrån kan pallarna endast hämtas ut eller lämnas in efter korrekt autentisering.

Renz pakkeboks

PAKETFÖRVARING

RENZ har lösningen oavsett om paketanläggningen ska användas för sändningar eller för hämtning och utlämning av varor. Kontaktlöst, bekvämt och enkelt.

Renz service og montering

RENZ Service oCH montering

RENZ erbjuder professionell montering som utförs av utbildade och certifierade installatörer. Det säkerställer att du får ut mesta möjliga av din nya smarta anläggning, dess många funktioner. Och undviker skador under monteringen.

myRENZbox BETALINGSTERMINAL

myRENZbox BETALNINGSTERMINAL

Det går att integrera en betalkortläsare i myRENZbox paketboxanläggning för betalning av varor eller tjänster.

myRENZbox KVITTERINGSPRINTER

myRENZbox kvittoskrivare

Flera olika system kan integreras.

myRENXbox SCANNER

myRENXbox STRECKKODSLÄSARE

Streckkodsläsaren fungerar som ett alternativ till PIN-koder.