Accessys app öppnar dörrar med mobilen. Nu öppnar den även lösningar från oss – Europas största leverantör av postlådor, fastighetsboxar och paketskåp.

Vi på RENZ är ett företag som alltid söker samarbeten med nytänkande företag. Samarbetet med Accessy är därför logiskt. Ett samarbete som skapar ett starkare erbjudande mot flerfamiljsbostäder och kommersiella fastigheter och som innebär tydliga mervärden för användarna.

Istället för att ha en accesstyp för att gå in i sin fastighet och en annan för att hämta sin post eller paket vill vi och Accessy göra nyckelhanteringen smidigare och effektivare.

Lösningen innebär att vår elektroniska fastighetsbox myRENZbox e-Line och paketskåpen inom serien myRENZbox Modula nu går att hantera i Accessys app för öppning direkt med mobilen. För användaren innebär det endast en accesstyp. En efterfrågad kombination som nu blivit verklighet.

Läs mer om myRENZbox e-Line.