RENZ Classic Kompakt SE är senaste familjemedlemmen i vår populära Classic-familj. Tack vare att RENZ Classic Kompakt SE endast är 388 mm bred i singelutförande och 700 mm bred i dubbelvariant är fastighetsboxen ett smart val när väggytan sätter gränser. Måtten gör RENZ Classic Kompakt SE till Classic-familjens minsta medlem. Trots det uppfyller den alla krav att ta emot varubrev i trapphuset – upp till och med nio fack (18 fack i dubbelkolumn).

RENZ Classic Kompact SE

Precis som sina övriga syskon är RENZ Classic Kompact SE ett modulärt system som produceras i våra egna europeiska fabriker. Den har en robust konstruktion i galvaniserad stålplåt, skandinavisk design och en innovativ lösning för namnmärkning i den kännetecknande roterande namnskylten. Som kund väljer man valfri RAL-kulör och om man som tillval, istället för kvalitetslås från Eurolocks, vill välja bort nycklarna till förmån för RENZ BatLock MIFAR – ett digitalt batteridrivet lås.

En liten men stor nyhet

Martin Hedlund är After Sales and Product Manager på RENZ och var med vid framtagandet av RENZ Classic Kompakt SE.

– Bakgrunden till RENZ Classic Kompakt SE är att en kund i Stockholmsområdet var i behov av en fastighetsbox för en begränsad yta, säger Martin och fortsätter:

– Vi hade ingen produkt i vårt sortiment som kunde lösa kundens unika behov. Däremot hade vi en snarlik produkt, RENZ Classic Kompakt NO, men den produkten är anpassad för den norska marknaden och får ej säljas i Sverige. Med RENZ Classic Kompakt NO i ryggsäcken och med inspiration av RENZ Classic Liggande och RENZ Prima Kompakt tog vi fram nya RENZ Classic Kompakt SE för att möta efterfrågan från marknaden.

Utmaningen med RENZ Classic Kompakt SE var att få till en smal och kompakt, men ändå robust, lösning som möter regelverkets alla krav. Här har ett företag som RENZ en stor fördel genom att vi äger hela produktionskedjan. Inte minst tack vare fem egna fabriker i Europa.

– Vi har ett stort kundfokus och alltid ena örat mot marknaden. Det gör att vi snabbt kan ta fram kundunika lösningar som, i fallet med RENZ Classic Kompakt SE, också kan leda till nya produkter i vårt sortiment, menar Martin och avslutar:

– Vi älskar utmaningar och har en snart hundraårig tradition av att ta fram produkter som löser våra kunders behov!

Martin Hedlund, After Sales and Product Manager på RENZ

Martin Hedlund, After Sales and Product Manager på RENZ

Har du en fråga, behov eller idé?

Har du frågor om RENZ Classic Kompakt SE hör gärna av dig till oss 036-860 21 38 eller sales@renzgroup.se. Eller har du ett unikt behov, eller idé, som du tycker att våra produkter inte möter? Vi finns här för dig och drivs av att ständigt utveckla och förbättra marknadens bredaste produktportfölj.