Letar du efter en kostnadseffektiv lösning att digitalisera dina fastighetsboxar? Då är RENZ Classic med EML 110-lås från ASSA ABLOY ett prisvärt alternativ för dig. En fastighetsbox utrustad med ett elektroniskt lås i varje lucka.

 

RENZ Classic, som finns i stående, liggande och kompakt format, levereras med låsen färdigmonterade i varje lucka. Det krävs ingen integration utan fastighetsboxen ansluts enkelt till ert  passersystem via reläkort. Facken i fastighetsboxen går därmed att öppna med samma nyckelkort/tagg som vid inpassage i fastigheten. Användaren autentiserar sig enkelt via en extern läsare för access till sina personliga fack.

RENZ Classic med EML 110-lås är ett prisvärt alternativ för dig som vill ha elektroniska lås, men inte har finansiella muskler att investera i myRENZbox e-Line. Martin Hedlund, After Sales and Product Manager, på RENZ:

– RENZ Classic med EML 110-lås är ett smart sätt att snabbt digitalisera fastighetsboxen och ett prisvärt alternativ till myRENZbox e-Line. Låsen är strömdrivna via kabel – inget batteribyte krävs. Därmed är RENZ Classic med EML 110-lås också ett bra komplement till vårt batteridrivna lås RENZ BatLock MIFARE.

Kontakta oss!

Har du frågor eller funderingar på våra lösningar för elektroniska fastighetsboxar? Välkommen att höra av dig till oss på RENZ.

Martin Hedlund, After Sales and Product Manager på RENZ

Martin Hedlund, After Sales and Product Manager på RENZ