Thalia är Tysklands marknadsledande bokhandelskedja med sina cirka 500 bokhandlare. Företaget var tidigt ute med en Omnikanalsstrategi i syfte att skapa en bättre kundupplevelse för bokhandelskunder. Som en del i strategin sökte man en Click & Collect-lösning med möjligheter till kontaktlös hämtning av böcker 24/7. Valet föll på RENZ.

Samarbetet inleddes 2018 och började med en ettårig pilot där våra lösningar placerades på tre platser – inomhus som utomhus. Resultatet? Nöjda kunder och utmärkta siffror. Och därmed fler RENZ-installationer.

I år räknar Thalia att ha igång 46 Click & Collect-lösningar från RENZ. Men man stannar inte där. Företagets mål är att integrera varje möjlig bokhandel, som har lämpliga förutsättningar, i sin Omnikanalsstrategi med Click & Collect från RENZ.

Intresserad?

Kontakta oss för offert.