”Det är supersimpelt att administrera fastighetsboxen myRENZbox e-Line!”

– Många utav våra kunder väljer att sammankoppla sina myRENZbox e-Line med sina passersystem. Idag är vi marknadens enda leverantör som har en fullständig integration med marknadens ledande passersystem, säger Johan Axfors, CEO på Renz Sweden AB.

Kopplas myRENZbox e-Line samman med ett passersystem så administreras den data som behövs till fastighetsboxen i passersystemet. Namn till digitala namndisplayerna på fastighetsboxen och tagg-id:n/PIN-koder för access i respektive postfack i fastighetsboxen hämtas sömlöst via API:er. myRENZbox e-Line finns i utföranden både med och utan paketboxar.

– Det är naturligtvis möjligt att administrera myRENZbox e-Line genom Renz Landlord Portal. Det är supersimpelt att administrera fastighetsboxen fastighetsboxen myRENZbox e-Line, utbrister Jonas Samson, försäljningschef på Renz Sweden AB.

Läs mer här!

 

Användarinstruktioner

Instruktion för användning av myRENZbox e-Line med PIN-kod

Instruktion för användning av myRENZbox e-Line med EM/MIFARE-tagg

Instruktion för växling av ”Ingen reklam” på digital namndisplay på myRENZbox e-Line

 

Administrationsinstruktioner

 

Kontakta oss för mer information!