Under maj månad har vi förstärkt vår R&D-avdelning med två fullstackutvecklare, Martin Lundberg och Markus Hedenborn. Tidigare har vårt R&D-team periodvis fått stöd av externa konsulter. Som ett direkt resultat av vår ambition att ha strategiskt viktig kompetens inhouse, anställs nu istället Martin och Markus.

Martin bor i Nässjö, men har tidigare bott och arbetat som utvecklare i Stockholm. Bland annat inom olika produkt- och startupbolag. Markus bor på andra sidan Vättern i Habo och har sin bakgrund inom webbutveckling på olika konsultbolag. Båda två är seniora utvecklare i 35-årsåldern och kommer, tillsammans med sina nya kollegor, att arbeta med vår webbplattform och mobila applikationer.

Håkan Sönnerby, R&D Manager, säger:

“På RENZ vill vi ha kontroll över hela produktutvecklingen för att själva kunna utveckla elektroniska uppkopplade produkter. Rekryteringen av Martin och Markus är en viktig pusselbit som gör vår R&D-avdelning, och därmed RENZ, starkare.”

Vi hälsar Martin och Markus varmt välkomna till oss på RENZ.