Nu finns möjlighet att få ett digitalt trapphusregister eller digital bokningstavla inbyggd i fastighetsboxar från Renz.

Vi är stolta över att numera kunna erbjuda våra kunder möjlighet att få ett digitalt trapphusregister och/eller en digital bokningstavla snyggt inbyggd i den intelligenta fastighetsboxen e-Line, säger Johan Axfors, VD för Renz Sweden AB.

Genom att bygga in bokningstavlan eller trapphusregistret frigörs väggyta som istället kan användas för annat syfte eller minskas. Fastighetsbolagens kunder passerar vanligtvis fastighetsboxen dagligen varför det faller sig naturligt att använda denna yta för information och bokning. Fler och fler fastighetsbolag ser även möjligheter att använda denna typ av digitala skärmar för annonsering som genererar intäkter.

Renz kan bygga in valfri digital bokningstavla eller digitalt trapphusregister i den intelligenta fastighetsboxen e-Line. Självklart i kombination med paketboxar!


e-Line med en 22-tums digital bokningstavla

 

Kontakta oss för mer information!