Nu är det möjligt att administrera fastighets- och paketboxar utan att använda en röd admin-tagg.

Sedan en tid tillbaka så har det tillförts en ny funktion i ekosystemet kring det vi på Renz kallar RCU, Renz Central Unit. RCUn är den enhet som styr hela fastighets- och/eller paketboxen. Denna är dessutom utrustad med läsare för EM/MIFARE-taggar och har ett användarinterface i form av en touch-skärm.

För att administrera fastighets- och/eller paketboxen på plats så krävs en giltig autentisering. Vid sidan av den röda admin-taggen så har vi nu även tillfört möjligheten att autentisera sig som administratör mha en service-kod. Koden hämtas via Renz Landlord Portal. För bibehållen säkerhet så genereras en ny service-kod dagligen.


Dagens service-kod/admin-kod hämtas från Renz Landlord Portal

 

 

Mer info i nedan videos:

 

Kontakta oss för mer information!