myRENZbox e-Line är den enda boxen på marknaden, producerad från dag ett, med fokus på den digitala integrationen.

Att myRENZbox e-Line dessutom sätter en högre standard avseende materialval, design och användarvänlighet är en självklarhet för oss på RENZ. En standard, sprungen ur mer än 95-års erfarenhet av produktion i stålplåt och en inneboende nyfikenhet på framtiden som genomsyrar vårt företags DNA. myRENZbox e-Line erbjuds i tre olika utföranden, liggande, stående, kompakt samt möjlighet till paketboxar, allt för att uppfylla olika önskemål och förutsättningar. Väljer man myRENZbox e-Line till sin fastighet får man en fastighetsbox där form och funktion följer varandra samtidigt som man framtidssäkrar sin fastighet. myRENZbox e-Line början till det digitala trapphuset.

myRENZbox e-Line är 100% integrerad med passersystem från Axema, Aptus (Assa Abloy), RCO, Axessa och Salto. Sen ett tag tillbaka finns även en 100% direktintegration med Amido Alliera tillgänglig. 100% integrerade att både namn och taggar/pin-koder hämtas från det överliggande systemet. Du behöver bara administrera denna data i ett system!

– Vi tycker vi har Sveriges bästa digitala kombinerade fastighets- och paketbox, säger Johan Axfors, VD Renz Sweden AB.

Läs mer här och i vårt nya produktblad!

Kontakta oss för mer information!