Renz och Säkerhetsintegrering AB fortsätter samarbetet kring fastighetsboxar.

Säkerhetsintegrering tillgång till Renz breda utbud av fastighetsboxar:

  • myRENZbox e-Line – Sveriges bästa digitala fastighetsbox?!
  • Excellence – Sveriges bästa fastighetsbox för utomhusbruk?!
  • Prima – Sveriges bästa fastighetsbox?!
  • Budget – Sveriges mest prisvärda fastighetsbox?!

Säkerhetsintegrering installerar passersystem från bl.a. Aptus, Axema och RCO. Dessa passersystem är myRENZbox e-Line fullständigt integrerat med.

En fullständig integration innebär:

  • Att administration av access till fastighets- och paketbox sker i passersystemet
  • Att administration av namn på digital namnskylt i fastighetsbox sker i passersystemet

– Vi är både glada och stolta över att Säkerhetsintegrering väljer att samarbeta med Renz. Säkerhetsintegrering är en seriös och stabil leverantör av produkter och tjänster, säger Johan Axfors, VD Renz Sweden AB.

Säkerhetsintegrering AB bildades år 2000 och är idag 20 anställda. Säkerhetsintegrering utför projektering, installation, service och underhåll på inbrottslarm, brandindikeringslarm, passerkontrollsystem, porttelefoni, tvättstugebokning samt kamerabevakning. Säkerhetsintegrering har under åren levererat passersystem för ca 30 000 dörrar. Personalen är handplockad med många år i branschen vilket gör att vi kan arbeta dom flesta system och fabrikat som förekommer på marknaden.

– Snygg design, driftsäkra produkter, integrering mot dom passerkontrollsystem vi idag levererar och bra support gör att vi ser fram emot ett långt och givande samarbete med Renz säger Mats Almlöf, VD Säkerhetsintegrering AB.


myRENZbox e-Line elektronisk fastighetsbox

 

Öppna och stänga fack i myRENZbox e-Line utan handberöring

 

Kontakta oss för mer information!