Renz och Elajo El & Energiteknik AB inleder samarbete kring elektroniska fastighets- och paketboxar.

Elajo har tillgång till Renz utbud av elektroniska fastighets- och paketboxar:

  • myRENZbox e-Line – Sveriges bästa digitala fastighetsbox?!

Elajo El & Energiteknik installerar bl.a. passersystem, CCTV, inbrotts- och brandlarm från de branschledande leverantörerna. Passersystemen är fullständigt integrerade med myRENZbox e-Line.

En fullständig integration innebär:

  • Att administration av access till fastighets- och paketbox sker i passersystemet
  • Att administration av namn på digital namnskylt i fastighetsbox sker i passersystemet

– Vi är glada över att Elajo väljer att samarbeta med Renz. Elajo är ett bra företag med en gedigen historia och mycket stor erfarenhet av att leverera kompletta lösningar till sina kunder, säger Johan Axfors, VD Renz Sweden AB.

Elajo El & Energiteknik är idag ett av Sveriges största teknikföretag inom el, säkerhet, klimat och automation med verksamhet på 35-talet orter och med ca 600 medarbetare.

– Elajo El & Energiteknik är ett företag med fokus på att leverera kundvärde och teknik i framkant till våra kunder. Med ett fördjupat samarbete med Renz och deras kompletta produktutbud kring digital paket- och fastighetsboxar så förstärker Elajo ytterligare sin helhetsleverans till fastighetsägare som vill effektivisera och skapa en lönsammare förvaltning, säger Martin Magnusson, Marknadsområdeschef Säkerhet Elajo El & Energiteknik AB.


myRENZbox e-Line elektronisk fastighets- och paketbox

 

Öppna och stänga fack i myRENZbox e-Line utan handberöring

 

Kontakta oss för mer information!