Renz och Göthes Säkerhet inleder samarbete kring fastighetsboxar, paketskåp och brevlådor.

Göthes har tillgång till Renz utbud av fastighetsboxar, paketskåp och brevlådor:

  • Budget  – Sveriges mest prisvärda fastighetsbox?!
  • Prima – Sveriges bästa fastighetsbox?!
  • Excellence – Sveriges enda fastighetsbox för utomhusbruk?!
  • myRENZbox e-Line – Sveriges bästa digitala fastighetsbox?!
  • MEFA – Sveriges bredaste erbjudade inom brevlådor?!

Göthes Säkerhet AB marknadsför, projekterar och installerar säkerhetslösningar baserade på ett komplett program av lås, larm, dörrstyrning, byggnadsbeslag samt avancerade passersystem till bygg-, fastighets- och konsumentmarknaden.

– Vi är stolta över att Göthes väljer att samarbeta med oss på Renz. Göthes är precis som Renz grundat som ett familjeföretag vilket borgar för ett gott samarbete, säger Johan Axfors, VD Renz Sweden AB.

– Med vår mångåriga erfarenhet i säkerhetsbranschen, vet vi vilket värde högkvalitativa produkter skapar för våra kunder och därför blev Renz ett självklart val som del av vår säkerhetslösning till våra kunder, säger Christer Morell, VD Göthes Säkerhet AB.


Renz e-Line Stående

Kontakta oss för mer information!