Paketdistributionen i Lindholmsleveransen effektiviseras med myRENZbox Modula

Lindholmsleveransen är en mikroterminal för transport av avfall, gods och paket i området Campus Lindholmen på Norra Älvstranden. Terminalen startades 2008 för att minska de tunga transporterna i området och ingår i projektet DenCity. Lindholmsleveransen drivs sedan januari 2020 av Renova Miljö på uppdrag av Älvstranden utveckling. Läs mer på renova.se.


Paketdistribution via mikroterminal

 

Inom ramen för en pilot ska myRENZbox Modula användas för att företag i Sågeriet både ska kunna ta emot och skicka försändelser effektivare.

Under dagen utbildades personal från Renova i användandet av paketskåpet. På frågan om det finns ytterligare frågor efter avslutad utbildning svarar Mattias Carlberg från Renova:
– Detta verkar ju vara otroligt smidigt. Inga fler frågor!

–  myRENZbox Modula lämpar sig ypperligt för denna typ av flöde där en ”last-mile-operatör” distribuerar paket från olika logistikflöden till mottagare. Renova transporterar paket från en mikroterminal till paketskåp men också i ex. receptionstjänster fungerar våra paketskåp väldigt bra, säger Johan Axfors, VD Renz Sweden AB.


Mattias Carlberg med personal från Renova

 

Kontakta oss för mer information!