Vi har nu lottat fram en lycklig vinnare i Renz tävlingen som hölls under mässan Nordbygg 2022.

Vinnaren är Lars Andersen från (Vontab) Säkerbostad AB! Lars har vunnit en hotellnatt för 2 personer (inkl. frukost) under juli månad i den fantastiska sommarstaden Jönköping.

Lars, vi hoppas att kommer att trivas och att du får en härlig upplevelse!

Sofie Karlsson från Renz passade på att snacka lite med Lars i samband med att han korats som vinnare i tävlingen:

Vad har du för relation till Renz?
Genom Säker Bostad där jag arbetar som säljare och ofta får frågan kring fastighetsboxar när vi offererar trapphusrenoveringar eller byten till säkerhetsdörrar i bostadsrättsföreningar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vad har du för erfarenhet av Renz?
Jag har fått mycket positivt intryck av er representant i Stockholm, Jenny Frånlund som ser lösningar och möjligheter hos varje kund vi offererar. Dessutom gillar jag utbudet och produktlösningarna från Renz.

Varför valde du att delta i tävlingen?
Först och främst för att jag hade som mål med mässan att besöka just er monter då jag ville se produkterna live. Tävlingen deltog jag i då det var en kul grej men jag hade ingen större förhoppning om att vinna. Det känns toppen att jag vann och får möjlighet att besöka Jönköping genom er tävling!

Har du några planer kring aktiviteter under vistelsen i Jönköping?
Absolut! Jag skulle vilja besöka er på Renz när jag är i Jönköping.
Jag planerar att läsa på om sevärdheterna i Jönköping och besöka några av dessa. Jag vill även besöka polkagrisfabriken i Gränna. Avslutningsvis vill jag besöka Jönköping centrum för att njuta av god mat och dryck. Skaffa mig nya intryck av Småland!

Lars Andersen

Lars Andersen på Säker Bostad