Snart är troligtvis marknadens bästa elektroniska fastighetsbox, myRENZbox e-Line Liggande, även anpassad för utomhusbruk.

myRENZbox e-Line Liggande är något så smart som en väderskyddad fastighetsbox som står emot det skandinaviska klimatet och förhindrar fukt att tränga in i fastighetsboxen. All funktionalitet från myRENZbox e-Line inomhus följer givetvis med till utomhusversionen.

Fastighetsboxen är förstärkt med bland annat täckplåt på sidan, utskjutande tak, klapp på respektive lucka och tätning för de elektroniska namnskyltarna. Allt för att hindra snö och regn att tränga in.

myRENZbox e-Line Liggande har säkerhetsklass 1 och P-märkt. För smidig administration är vi dessutom fullt integrerade med bland annat Aptus, Alliera, Axema, RCO, Salto, iLoq och ARX.

Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information.