Hej Håkan Sönnerby, R&D Manager på Renz! Vad är bakgrunden till rekryteringen av Dennis Larsson och vad vill Renz uppnå med den?

Dennis är fullstackutvecklare och kommer rätt in som en viktig del i teamet. Han kommer att arbeta med hela utvecklingscykeln med syfte att förädla och underhålla vår molntjänst. Jag tror att Dennis med sin bakgrund kommer att bidra med struktur och ordning. Redan nu bidrar han med ett stort lugn och noggrannhet.

Vem är du Dennis och vad kommer du att göra på Renz?

Jag heter Dennis Larsson och kommer närmast från Jordbruksverket. Där var jag sedan 2019. Ursprungligen kommer jag från Västerbottens inland, men sedan 2015 har Småland varit mitt hem. I ryggen har jag en examen som Systemintegratör för Java.

På Renz arbetar jag sedan den 17 april med både fronted- och backendutveckling. Jag kommer att skriva kravställningar men också vara med och testa. Det är flera roller på en person och väldigt stimulerande

Vad kommer du att bidra med in i teamet och vad önskar du uppnå tillsammans med Renz?

Från min tid på Jordbruksverket tar jag med mig hur man kan arbeta mer testbaserat med tester av kod och inte enbart funktionalitet. Jag tror också att min bakgrund hjälper mig att bidra med en annan syn på kravbild.

Jag vill gärna bli mer allround som utvecklare och lära mig olika delar av en produktionskedja. Bara på den här tiden har jag upplevt ett gott samarbete med teamet och trivs redan jättebra på företaget.