myRENZbox Modula är ett paketskåp i tre nivåer med stora möjligheter för att effektivare ta emot och skicka försändelser.

På RENZ har vi specifika paketskåp för bostäder, click & collect, kontor och byggarbetsplatser. Våra paketskåp är modulbaserade och kan anpassas i både form och funktion efter dina behov. Modulerna finns i paketstorlek från XXS till XXXL – eller helt skräddarsytt.

myRENZbox Modula finns därutöver i tre nivåer beroende av ditt behov. Behöver du elektroniska lås och en integrerbar lösning med passersystem väljer du nivå 2 eller 3 – skillnaden är graden av integrationsmöjligheter. Väljer du däremot nivå 1 får du batteridrivet lås och en ej integrerbar lösning.

Våra olika nivåer, och moduler, gör att du kan börja med paketskåp på den nivå du önskar för att sedan växa. Flexibelt, smart och enkelt.

Läs mer om myRENZbox Modula