Ta det digitala steget med oss på RENZ. Vi har intelligenta lösningar för såväl bostadsrättsföreningar och samfälligheter som för företag och organisationer.

En digital värld

Den digitala världen är här för att stanna. Idag inbegriper den alltifrån webbplatser till sociala medier och är en integrerad del av våra liv. Det som vi tidigare gjorde offline gör vi nu online. Vi betalar våra räkningar i Internetbanken, vi kollar filmer på paddan och vi handlar mat och kläder i mobilen.

Digitala lösningar för alla

På RENZ var vi tidigt ute med att omfamna den digitala utvecklingen och idag har vi kanske Skandinaviens mest intelligenta fastighetsbox – myRENZbox e-Line. En lösning där access och namnändringar hanteras centralt via webben och där det finns möjlighet till full integration med marknadens ledande passersystem.

Den digitala resan kan se olika ut för olika företag. Kanske har ni relativt nyss investerat i fastighetsboxar från oss som ni inte vill eller kan byta ut. Inga problem. Med RENZ BatLock MIFARE kan ni redan nu snabbt och enkelt ta första steget mot en mer digital värld. Vi har lösningar för alla behov.

En tagg – många dörrar

RENZ BatLock MIFARE är ett elektroniskt och robust lås för fastighetsboxar som kan användas med befintliga passersystem och nyckelkort/taggar. Perfekt för bostadsrättsföreningar där boende slipper nycklarna och kan använda samma tagg till fastighetsboxen, entrén eller soprummet.

RENZ BatLock MIFARE passar alla våra fastighetsboxar för inomhusbruk och ersätter traditionella cylinderlås på luckorna i fastighetsboxen. Lösningen är enkel att programmera och du är snabbt i gång.

Idag är vi på RENZ marknadsledare på brevlådor, fastighetsboxar och paketskåp med kunder inom alla typer av branscher och områden. Med RENZ BatLock MIFARE skapar vi nya möjligheter.

Kontakta oss om du vill veta mer.