Sedan några år har vi möjlighet att erbjuda våra kunder flexibla betalningsmöjligheter. Det är ett bra sätt, inte minst nu i en finansiell osäker omvärld, att kunna investera i moderna och framtidssäkrade fastighetsboxar.

– Fördelen med leasing är att du som kund inte binder något kapital utan istället kan använda det effektivare i din verksamhet. Valet av Svea var enkelt. De är en stark finansiell aktör som erbjuder personlig service och lösningar rätt i tiden. Precis som RENZ! säger Edina Kristof, finans- och HR-ansvarig hos oss på RENZ.

 

Vill du veta mer?

Läs mer om vårt samarbete med Svea för att kunna dig en skräddarsydd finansieringslösning (PDF). Du kan också kontakta oss direkt med dina frågor och funderingar på 036-860 21 38 eller sales@renzgroup.se.

Edina Kristof, Finans- och HR-ansvarig på RENZ

Edina Kristof, Finans- och HR-ansvarig på RENZ