Tillsammans med Sollentunabaserade Signcast har vi gjort myRENZbox e-Line ännu smartare. Vårt intelligenta boxsystem för post- och pakethantering kan numera integreras med Signcasts digitala trapphustavla.

Signcast är en helhetsleverantör av digitala trapphustavlor. En trapphustavla är en skärm, oftast i entrén, som visar information på ett organiserat sätt. Behöver vattnet stängas av ett visst datum? Behöver besökare veta vem som bor vart i huset? Information som en digital trapphustavla presenterar på ett modernt och professionellt sätt.

Genom att Signcast digitala trapphustavla integreras med myRENZbox e-Line erbjuds fastighetsägare och hyresgäster en förstklassig digital upplevelse. Den API-drivna lösningen är byggd för integration via valfritt passersystem där informationen hämtas av oss på RENZ till fastighetsboxen. Sedan hämtar Signcast i sin tur informationen och visar den snyggt på trapphustavlan. För användaren innebär det att fastighetsboxen och trapphustavlan hanteras i en och samma plattform, vilket skapar en sömlös användarupplevelse.

Dilsher Khalaf är VD för Signcast:

– Tillsammans med RENZ har vi skapat en elegant och funktionell produkt skapad för den moderna fastigheten. Vi är glada stolt över vårt samarbete.

Johan Axfors, VD för RENZ:

– Vi är mycket stolta över den lösning vi fått till tillsammans med Signcast. Från första stund visade Signcast ett stort intresse och delaktighet i processen för att säkerställa ett snyggt slutresultat. Våra elektroniska fastighetsboxar, myRENZbox e-Line är branschledande och med Signcasts digitala trapphustavlor blir de ännu bättre.

Ska vi också teama ihop oss?

Har du en idé om hur din produkt kan integreras på ett smart sätt med våra fastighetsboxar eller paketskåp? Kontakta oss! Vi är lyhörda för att tillsammans skapa framtidens intelligenta lösningar för brev och paket.