Hotellkedjan Scandic har tillsammans med RENZ i Danmark satsat på en speciallösning för bagageförvaring. Idag finns lösningen på fyra av Scandics hotell, däribland hotellet på Kalvebod Brygge i centrala Köpenhamn.

I byggnadens P-källare har ett nytt myRENZbox Modula Extended system installerats – ett elektroniskt system av lådor i olika storlekar tillverkat i Europa av europeiskt stål. Lösningen innebär att Scandic i ett separat bagagerum kan ta emot besökarnas tillhörigheter när de till exempel besöker hotellets friskvårdsavdelning eller besöker en konferens. Men också när de checkar ut tidigare sista dagen för en rundtur på stan. Utan att behöva bära runt på bagage. Utan att behöva stå i kö när man sedan vill komma åt sina tillhörigheter.

RENZ + Scandic
Scandic och RENZ har tillsammans utformat en lösning med specifika önskemål om design och funktioner som inneburit en rad olika fördelar. För gäster inte minst en högre servicegrad och ökad trygghet. För hotellet bättre ekonomi.

Samarbetet visar på vilka möjligheter det finns att använda RENZ produkter på ett smart och nytt sätt. Våra fastighetsboxar och paketskåp är intelligenta på riktigt och med många olika användningsområden. Hör gärna av dig till oss om du har en idé så tittar vi tillsammans på en lösning.