Tillsammans med proptech-bolaget Picler blir myRENZbox ännu smartare. Göteborgsföretaget Picler utvecklar och erbjuder hårdvara och mjukvara inom digital kommunikation för fastighetsbranschen. Tillsammans har vi skapat en sömlös användarupplevelse där Piclers digitala trapphustavlor och plattform, Picflow, integrerats på ett smidigt sätt med vår elektroniska fastighetsbox myRENZbox e-Line.

En digital trapphustavla är en skärm som visar utvald information – oftast i entrén – för de som bor, jobbar i eller besöker en fastighet. Digitala trapphustavlor har många fördelar, inte minst möjliggör de mer och tydligare information samt interaktivitet. De minskar också administrationen för användaren. Något som blir ännu tydligare genom samarbetet med Picler. Istället för att arbeta i flera olika system sköts nämligen all hantering från ett och samma ställe. Resultatet är en användarvänlig och stilren produkt skräddarsydd för den moderna fastigheten.

– Vår målsättning är att kontinuerligt söka samarbeten med duktiga partners för att tillsammans erbjuda marknaden smartare och konkurrenskraftigare lösningar. Därför känns samarbetet med Picler självklart. Tillsammans har vi skapat en efterlängtad produkt som kommer att omvandla interaktionen mellan fastighetsägare och hyresgäster, säger Johan Axfors, VD för RENZ.

Har du också en smart lösning?

Hör av dig till oss på RENZ så ser vi tillsammans hur våra produkter kan integreras.