Just nu har vi priskampanj på flertalet av våra fastighetsboxar – mekaniska som elektroniska. Alla våra fastighetsboxar produceras i egna europeiska fabriker och kan, beroende av modell, anpassas efter behov och krav. Passa på och köp en lösning från Europas marknadsledare på fastighetsboxar. Du hittar närmaste återförsäljare här. Vissa modeller kan du även köpa direkt på RENZ Shop.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta din kontaktperson eller ringa oss på 036-12 85 00. Erbjudandet gäller till och med den 30 juni.

786D_Renz_Classic_Kompakt_9016_10_Side

RENZ Classic – upp till 50% rabatt

Med skandinavisk design och robust konstruktion i galvaniserad stålplåt är RENZ Classic vår mest prisvärda mekaniska fastighetsbox – inomhus som utomhus. Välj stående, liggande eller varför inte i ett kompakt utförande? RAL-kulör är valfri. Tack vare modulär uppbyggnad är utförandet det också.

Läs mer om produkten: RENZ Classic

 

Excellence-light-799D_v1

RENZ Excellence – upp till 45% rabatt

Stilren och avskalad lyx. RENZ Excellence är som den heter. Med de rundade takhörnen har den mekaniska fastighetsboxen ett unikt utseende som förgyller alla entréer. RENZ Excellence är modulärt anpassningsbar och byggd för såväl inomhus- som utomhusbruk. RAL-kulör, det väljer du själv.

‌Läs mer om produkten: RENZ Excellence

 

myrenzbox-e-line-3

myRENZbox e-Line – upp till 45% rabatt

myRENZbox e-line är marknadens mest intelligenta fastighetsbox. Ett elektroniskt smart inomhussystem fullständigt integrerad med marknadens ledande passersystem. Som våra mekaniska fastighetsboxar är myRENZbox e-line modulär uppbyggd och fullt anpassningsbar – inte minst när det gäller RAL-kulör.

Läs mer om produkten: myRENZbox e-Line