Nya Karolinska Solna är ett sjukhusområde i Solna som stod färdigt oktober 2018. Byggnaden har utformats av White Tengbom Team och uppfördes av ett konsortium bestående av svenska Skanska och brittiska Innisfree.

Under 2016, innan färdigställandet av sjukhuset, installerade vi på RENZ en lösning för den interna post- och pakethanteringen. Lösningen innebär att vårt paketskåpssystem används tillsammans med automatiserade transportvagnar. Godset sorteras först på inkommande terminal för att sedan lastas på vagnar. Därefter körs posten och paketen ut till korrekt plats på källarplan. Vårt system är dessutom integrerat med sjukhusets IT-system, vilket innebär att mottagaren får en notis för att sedan bara ta hissen ner och smidigt hämta upp sin försändelse – med full spårbarhet.

Intresserad av hur du kan använda våra paketskåp på ett smart sätt? Hör av dig så berättar vi gärna mer.